A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Blog

Gamer szék

BsTrade
2024.04.22 08:00
Gamer szék

A kényelem és a praktikusság ötvezete, vagyis a gamer szék

Webáruházunk gamer székei olyan ergonomikus bútordarabok, amelyeket kifejezetten a játékosok számára terveztek és alkottak meg. De mi is jelent pontosan a fogalom, és miért választják sokan ezt a speciális típust? Kinek való igazán?

Egy különleges igény

Egy speciális közönség, vagyis a videójátékosok esetében született meg az igény egy kényelmesebb, a játékok során is jobban alkalmazkodó ülőfelületre. A tervezők így mindig az élmény optimalizálására törekszenek a gamer szék és asztal készítése során. Ez például azt jelenti, hogy a magasság és a kartámaszok sokféle módon állíthatók. De a dönthetőség is széles spektrumban mozog, gyakran 160 fokba fektethetők.

Emellett persze a székek nagyon tartósak és kényelmesek is. Habszivacs párnák és egyéb kiegészítők segítik a tökéletes testhelyzet fenntartását. Erre pedig szükség is van, hiszen a játékidő több órán keresztül is tarthat. Az pedig nincs jó hatással az ember gerincoszlopára és izmaira.

A gamer szék adottságai

A gamer székeket viszont nem csak a hivatalos játékosok használják. Akik rendszeresen, több időt ülnek gép előtt, azok is gyakran választják, akár az íróasztaluk mellé. Főleg, ha valami modernebb külsőt szeretnének. Hiszen ezekre a székekre jellemző az extravagáns, gyönyörű formatervezés.

Az ergonomikus kialakítás igazán csábítóvá teszi őket, beleértve a párnázott karfákat, a fejtámlákat, a deréktámaszt és a magasságállítási lehetőségeket. Az a végső céljuk, hogy a lehető legkellemesebb pozíciót érjék el. Emiatt aztán sokszor jóval kényelmesebbek, mint a hagyományos irodai székek.

Változatos dizájnok, határtalan kényelem

A gamer székek tehát rendkívül változatosak és széles skálán mozognak a piacon. Különböző márkák és modellek között válogathatunk. Néhány népszerű fajtájukat viszont érdemes megismerni, mert megkönnyíthetik a választást.

  • Racer Style 

A sportautók üléseinek dizájnját követik, és általában deréktámaszokkal, magas háttámlákkal és kényelmes karfákkal rendelkeznek. Nagyon ergonomikusak és dinamikus megjelenéssel rendelkeznek. Ilyenek a Sharkoon gamer székei is, amiket akár neonzöld, piros vagy kék színben is beszerezhetsz. 

  • Masszív kivitel 

Ezek a székvázak rendkívül tartósak és masszívak, és az átlagosnál nagyobb súlyt bírnak el. Ez átlagosan olyan 120-150 kg közötti teherbírást jelent.

  • RGB és kiegészítő funkciók 

Különleges funkciókkal rendelkeznek, például beépített RGB világítással vagy hangszórókkal. Ezek az extra elemek még élvezetesebbé teszik a játékélményt. Olyan érzés, mintha valóban ott lennél a képernyőn felvillanó gépi világban.

  • Összecsukható és hordozható

Vannak még ezenkívül könnyű, összecsukható változatok is, bár ezek jóval ritkábbak a piacon. Ezek esetében előny, ha jól szállíthatók és tárolhatók. Így ideálisak azoknak a gamereknek, akik gyakran járnak LAN partykra vagy versenyekre.

A választás a személyes preferenciáktól és az egyéni igényektől függ, illetve, hogy mi illik a házunk berendezései közé. Érdemes végignézni a lehetőségeket, mert a belső párnákkal és tökéletes ívekkel csábító látványt nyújtanak. És ki ne szeretne egy sajátot otthonra? 

Persze ez csak néhány példa a webáruházunk kínálatából. Az igazi geek világban még számos más kiegészítő izgalmasabbá és kényelmesebbé teheti mindennapjainkat. Legyen szó hangszórókról, RGB világítású billentyűzetekről vagy akár egyedi gamer egérpadokról, a lehetőségek száma szinte végtelen.

Link 1: https://www.bstrade.hu/Gamer-szek-asztal

Link 2: https://www.bstrade.hu/Sharkoon-Gamer-szek-Skiller-SGS4-Black-White-allit

Link 3: https://www.bstrade.hu/