A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Blog

Epson címkenyomtató

BsTrade
2024.07.30 08:00
Epson címkenyomtató

Egy Epson címkenyomtató megoldást jelent a legtöbb igényre

 

Ha magas minőséget képviselő eszközt keresünk, az Epson címkenyomtató garantáltan megfelel majd. A címkéknek hatalmas szerepe van a hétköznapokban a boltokban, a logisztikai feladatok ellátásában, de az iparban és gyártásban is használják őket, hogy a különböző alkatrészeket azonosítani tudják.

Mit tud egy Epson címkenyomtató?

 

A címke- és blokknyomtató kínálatunkban számos minőségi termék található. A leghatékonyabb választás általában valamelyik Epson gépezet lesz.

 

Nem mindegy, hogy milyen eszközzel nyomtatjuk a címkéket. Minden helyzet más, így különböző igényeknek kell megfelelnie egy ilyen terméknek. A legtöbbször a vállalkozások olyan eszközt választanak, amelyek olcsók, sokan próbálnak a nyomtatókon spórolni. Azonban ez nem a legjobb módszer arra, ha azt szeretnénk, hogy a hatékonyságot, a munka minőségét is szinten tartsuk.

 

A megfelelő címkenyomtató kiválasztásánál több szempontot kell figyelembe venni. Ezek közül az árcédula nem az elsők között szerepel. Sokkal fontosabb az árnál a nyomtatási kapacitás vagy annak sebessége. Ha olyan eszközt választunk, ami nem képes megbirkózni az általunk elvárt nyomtatási mennyiséggel, akkor rövid időn belül egyre több meghibásodással, leállással fogunk találkozni. Ez fennakadást fog okozni a munkavégzésben, a logisztikai, szállítási folyamatok lelassulnak, ami a vállalkozás hatékonyságát és az ügyfelek elégedettségét is befolyásolhatja.

 

Ezt egyik vállalkozás sem engedheti meg magának, ezért is kell kiemelten odafigyelni a megfelelő címkenyomtató kiválasztására. Olyat kell beszerezni, ami eleget tesz a jelenlegi és a jövőbeli nyomtatási igényeknek is. A kapacitás mellett a sebesség sem mindegy, hogy mennyi időt kell várni a címke kinyomtatására.

 

Ha színes lenyomatokat akarunk elhelyezni a csomagokon, termékeken vagy a szekrényeken, tárolókon, akkor a felbontásra is figyelni kell. Az ipari elvárásoknak teljes mértékben megfelel például az Epson Colorworks CW-C6500Ae színes tintasugaras címkenyomtató. 88 mm/sec sebességet, 1200x1200 dpi felbontást és 212 mm-es maximális nyomtatási szélességet kínál. Ezzel a legtöbb ipari, gyártási igényt ki lehet elégíteni.

 

Érdemes színeset választani

 

Persze sok esetben elegendő lehet a fekete címke is, de marketing szempontból előnyösebb a színes. A logisztikában, a gyártási folyamatokban a hatékonyságot is lehet növelni ezzel a megoldással. Sokkal könnyebben lehet azonosítani a színeknek köszönhetően a dobozokat, alkatrészeket, szállítmányokat. Egy Epson címkenyomtató ehhez a feladathoz tökéletes választás lehet, mivel többféle eszköz és elérhető a termékpalettán. Van olyan, amit kifejezetten ipari terhelésre terveztek, de kisebb vállalkozások, boltok is megtalálhatják a megfelelőt.

 

A minőség nemcsak a beszerzési ár miatt lehet fontos, hanem a fenntartás szempontjából is. A címkenyomtatót mindig hosszú távon kell megvizsgálni, ha a költségeket figyeljük. Egy minőségi Epson címkenyomtató sokkal kevesebb hibával dolgozik, ritkábban kell javítani, karbantartani és az alkatrészek is jobban bírják a terhelést. Hosszú távon ezzel rengeteget lehet spórolni.

 

Egyszerű a beszerzés


Ma már egy Epson címkenyomtató egyszerűen megrendelhető. Webáruházunk kínálatában többféle típus megtalálható, így minden vállalkozás beszerezheti a megfelelő darabot, amivel aztán minőségi címkéket tud nyomtatni.